Сир може бути навіть дуже смачним, якщо його конвертувати, наприклад, у десерт. Рецептом популярних сирків ділимось далі.

Цікаво Екотренд чи безпека дитини: що варто знати про багаторазові підгузки

Рецепт шоколадних сирків

Інгредієнти:

  • 500 грамів напівжирного домашнього сиру;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 2 столові ложки цукрової пудри;
  • 70 грамів вершкового масла.

Для глазурі:

  • 300 грамів шоколаду;
  • 3 столові ложки олії.

Спосіб приготування:

Крок 1. У посудині змішуємо домашній сир, ванільний цукор та пудру. Все ретельно перемішуємо блендером.

Крок 2. Розтоплюємо вершкове масло та додаємо у сирну суміш. Знову збиваємо блендером, поки не отримаємо гладку кремову консистенцію. Масу можна розділити на кілька частин, додати шоколад, кокос або пофантазувати з іншими смаками.

Крок 3. Суміш перекладаємо у кондитерський мішок та робимо трохи більший отвір. Формуємо сирні батончики, кінець обрізаємо ножем. Відправляємо сирки у морозилку на 1,5 години.

Крок 4. На водяній бані розтоплюємо шоколад, додаємо олію та перемішуємо. Виливаємо шоколад у високу місткість та занурюємо сирки нанизані на шпашку.

Готові сирки перекладаємо на тарілку, посипаємо кокосом, горіхами чи мигдалеві стружкою та відправляємо у холодильник до загущення.