Хумус – це різновид кремоподібної пасти, який не втрачає своєї популярності вже багато років. Зазвичай його готують з нуту, але не менш смачні й інші варіації. Спробуйте приготувати його за цим рецептом – і ваша дитина вимагатиме ще.

Цікаво Бананів достатньо: чому популярний фрукт небажано поєднувати з іншими продуктами

Рецепт гарбузового хумусу

  • Час: 1 година
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Почистіть гарбуз, видаліть насіння та розріжте на шматочки
  2. Запікайте овоч в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин.
  3. Коли гарбуз буде готовий, перемішайте його.
  4. Потім додайте в суміш нут, тахіні, оливкову олію, часник, кмин і лимонний сік. Змішайте все. В кінці приправити до смаку сіллю і перцем.
  5. Переблендеріть отриману суміш до бажаної консистенції.
  6. Подавати пасту можна з сирими овочами або крекерами. Ви також можете намазати його на бутерброди.