Важливо, щоб дитячий сніданок був збалансованим та відповідав індивідуальним потребам та уподобанням кожної дитини. Такі прийоми їжі сприяють покращенню когнітивних функцій, підтримці енергетичного балансу та формуванню здорових харчових звичок.

До теми Ланч-бокс для дитини: як правильно скласти смачний і здоровий раціон

Рецепт бананових оладок

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Сир і банани розімніть виделкою.
  2. Додайте яйце, ложку йогурту (решта піде на подачу млинців) і борошно.
  3. Ретельно перемішайте.
  4. Суміш має вийти досить густою (при необхідності додайте 2 – 3 столові ложки борошна).
  5. Викладайте порціями на сковорідку і смажте на повільному вогні до золотистого кольору приблизно по 2,5 – 3 хвилини з кожного боку.
  6. Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником.
  7. Перед тим, як смажити решту млинців, готові млинці потрібно поставити в теплу духовку.
  8. Посипте корицею і прикрасьте смородиною.
  9. Подавайте з йогуртом, що залишився.