Все мистецтво приготування млинців для дитини полягає в тому, щоб приготувати правильне тісто. У списку основних інгредієнтів лише три продукти.

До теми Що приготувати на сніданок чи перекус: рецепт булочок для дитини

Млинці для дитини

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 склянки молока;
– 1 склянка пшеничного борошна;
– 1 яйце.

Приготування:

  1. Всі інгредієнти змішайте.
  2. Тісто має вийти консистенції густої сметани.
  3. Якщо додати дві столові ложки олії, додатково змащувати сковороду не потрібно. Сковорідку змащують тільки до готовності першого млинця.
  4. З цієї порції виходить 12 млинців.
  5. Якщо ви хочете, щоб млинці вийшли більш пухкими, додайте склянку молока і склянку газованої води. Якщо додати в тісто дві столові ложки цукру, млинці будуть золотистого кольору.

Як приготувати начинку

Солодкі доповнення: млинці можна змастити джемом, шоколадом, сиропом або яблучним пюре. Дітки особливо люблять млинці политі збитими вершками. Їх можна посипати цукровою пудрою або прикрасити фруктами (свіжими, сушеними або консервованими в сиропі).

Пікантні добавки: їх можна подати з тушкованими овочами чи шпинатом, м'ясним фаршем або шматочками курки. Для ідеального результату млинці варто полити соусом бешамель, посипати тертим сиром, зеленню і запекти.

Для перекусу у школу чи садок: як спекти ідеальне печиво.