5 грудня,
09:32
Чудовий обід для дитини: як приготувати гуляш з індички
Джерело:
Fajne gotowanieВечір – це особливий час, коли сім'я обєднується за одним столом, ділиться подіями дня та насолоджується спільними миттями. Підбирати правильні страви для дитини – це не лише робити акцент на смаку, а й створювати основу для здоров'я та розвитку.
Гуляш з індички – ідея швидкої вечері для всієї родини. Страва приємна тим, що можна кожен раз міняти овоч. Такий гуляш можна їсти як на обід, так і на вечерю, кожен раз вибираючи різні добавки, наприклад рис, крупу, картоплю або хліб.
До теми Припаде до смаку дітям: як приготувати апетитну пасту зі шпинатом
Гуляш з індичкою
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
– 500 грамів індичої гомілки;
– 300 грамів червоного перцю;
– 300 грамів жовтого перцю;
– 500 грамів цукіні;
– 3 зубчики часнику;
– 2 столові ложки томатного пюре;
– 200 грамів моркви;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка посіченої петрушки.
Приготування:
- М'ясо наріжте кубиками і замаринуйте в оливковій олії зі спеціями до смаку (сіль, перець, майоран, орегано, солодкий перець, приправи для індички, часник).
- Овочі, кабачок і моркву наріжте скибочками, а перець соломкою.
- Покладіть м’ясо у глибоку сковорідку, додайте воду і тушкуйте під кришкою.
- В кінці додайте нарізані овочі і тушкуйте ще кілька хвилин, поки вони не розм'якшаться.
- Додайте томатну пасту і при необхідності приправте.
- Подавайте, посипавши петрушкою.